Qui som Boada?

Som un grup familiar que ens dediquem a les assegurances des de fa més de 70 anys. La feina realitzada ens ha permès mantenir la confiança dels nostres clients, amb la garantia, seguretat i solvència dels més importants grups asseguradors.

Des de 1943 hem insistit en desenvolupar i mantenir una estructura organitzada per donar resposta a les necessitats i canvis que aporten els nostres clients i el propi mercat.

Un equip

Disposem de tres oficines separades i amb diferents departaments, on el compromís d'un equip professional i competent, contribueix a la tranquil·litat, seguretat i benestar dels nostres clients.

Anna Boada

La Gestoria BOADA

 

La Gestoria Boada compte amb un equip format per l'Anna, l'Albert, la Rosa Mª i l'Aïna.

Josep Mª Boada

Assegurances BOADA

 

L'equip d'assegurances Boada, som en Josep Mª, la Sílvia, en Pepe, en Joan, l' Assumpció i la Gemma. 

Jordi Boada

BOADA Crédito y Caución

 

Boada Crédito y Caución, està integrat per en Jordi, la Rosa, en Carles, en Jordi i l'Esperança. 

Una història

Al 1943, el nostre avi, en Martí Boada Vila va obrir un despatx d'assegurances a la Rambla de Girona, al costat del Bar Muntanya, a l'edifici de Caja de Previsión y Ahorro, treballant per la companyia amb tres plantes de despatxos i oficines. Actualment aquests edifici hi trobem la botiga Foot-Locker.

En Martí va dedicar-se molt a la gent de Girona i a les necessitats que es generàven en el moment.

 

 

 

Després de 50 anys a la Rambla, assisstint amb solidesa a una amplia cartera de clients, es consolida com a agent d'assegurances i amplia noves funcions juntament amb un equip cada cop més bo i més ben qualificat. Ens translladem a la Crta. Barcelona num 31 amb tot l'equip i els diferents departaments d'Assegurances Generals i de Crédit i Caució, i la Gestoria.

 

Ara fa cinc anys, fundem les nostres oficines en el xanfrà del carrer Barcelona 47 amb Sant Joan Baptitsa de la Salle de Girona, on ens podeu trobar cada dia laborable de 9h a 19h. 

Arxiu fotogràfic

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
 

BOADA somos un grupo familiar que nos dedicamos a los seguros desde hace más de 70 años. El trabajo realizado nos ha permitido mantener la confianza de nuestros clientes, con la garantía, seguridad y solvencia de los más importantes grupos aseguradores.

 

Desde 1943 hemos insistido en desarrollar y mantener una estructura organizada para dar respuesta a las necesidades y cambios que aportan nuestros clientes y el propio mercado.

 

Disponemos de tres oficinas separadas y con diferentes departamentos , donde el compromiso de un equipo profesional y competente , contribuye a la tranquilidad , seguridad y bienestar de nuestros clientes.

 

Seguros BOADA: El equipo de seguros Boada, somos Josep Mª, Silvia, Pepe, Joan,  Asunción y Gemma.

 

La Gestoría BOADA: cuenta con un equipo formado por Anna , Albert , Rosa Mª y Aina .

 

Boada Crédito y Caución , está integrado por Jordi , Rosa, Carles , Jordi y Esperanza

BOADA sommes un groupe de famille, nous réalisons l'assurance depuis plus de 70 ans. Le travail effectué a permis de maintenir la confiance de nos clients avec l'assurance , la sécurité et la fiabilité des plus grands groupes d'assurance.

 

Depuis 1943 , nous avons insisté sur le développement et le maintien d' une structure organisée pour répondre aux besoins et changements qui fournissent à nos clients et le marché lui-même.

 

Nous avons trois bureaux et départements distincts , où l'engagement d' un professionnel et compétent , contribuant à la paix, la sécurité et le bien-être de nos clients.

 

Assurance BOADA: Team assurance Boada, nous Josep Mª, Silvia, Pepe, Joan, Assumpcio et Gemma.

La gestion de la BOAD : Le Boada gestion dispose d'une équipe d'Anna , Albert , Rosa Maria et Aïna .

 

Boada Crédito y Caución: Est faite à Jordi, Rosa, Carles , Jordi et Esperança. 

 

*Le texte peut contenir des erreurs